Minden ami OFF

Minden ami OFF, azaz ami nem a játékhoz tartozik.

Moderátor: Moderátor

Brazília

Hozzászólás márc. 04 2010, 16:49 ,csüt.

Re: Minden ami OFF

C tévedsz, ha azt hiszed, hogy bennem bármiféle nyomot fog hagyni ez a kisebb konfliktus. Nem viszem bele a személyes dolgaimat a játékba, így ha India megkeres ugyanúgy kereskedek vele, mint ebben a körben tettem is már. Azt hiszem eléggé érettek vagyunk már ahhoz, hogy el tudjunk vonatkoztatni a játéktól és a való élettől. :) (Mellesleg egyáltalán semmi bajom sincs TZS-vel, mert mint írtam is nem ismerem, így nem is ítélkezhetek.)
Kép

República Federativa do Brasil

Izrael

Hozzászólás márc. 04 2010, 18:19 ,csüt.

Köszönöm Cseri a kritikát, de úgy gondolom, hadd döntsem már el én, hogy számomra mi a jobbosság, mit szeretnék belevenni. Szerencsére nem a te kritikád alapján fogom a saját játékomat megítélni. Az pedig, hogy mi a történelemhamisítás úgy gondolom nem egységesen elfogadott. 1989-ig az is történelemhamisítás volt, hogy Katyn-nál az oroszok ölték volna meg a lengyel tiszteket. Sőt, ha jól tudom ezen vélemény hangoztatásáért börtönbüntetés is járt a Keleti-blokkban. Persze ezzel semmire sem szeretettem volna burkoltan utalni.
Cseri ez a véleményed pedig egyszerűen a ....szság kategóriába tartozik. Úgy gondolom egy magyar szélsőjobbos kormány kijátszása és Kanada diktatúrává alakítása nem ugyanaz a szint. Az előbbi akár IRL be is következhet, míg utóbbi kétlem, hogy megtörténne. Szóval úgy hülyeség az egész érvelésed ahogy van.

A hangnemért meg elnézést kérek, de már kezdem unni a sok khmmm... ami itt folyik. Zárjuk le az ügyet, szülessen valami szabály, aztán menjünk tovább. Szerintem. Plusz Tremb: és akkor mi van, ha az én dédnagyapám Kazahsztánban halt meg egy haláltáborban? Szóval ennyit az érvelésedről. Ez egy játék, vonatkoztass el tőle. Azt pedig csak ismételni tudom, hogy ez itt csak szerepjáték, tessék elvonatkoztatni a valóságtól. Azzal kapcsolatban pedig, hogy a szerepjátszás mögé bújok: Igen, szimpatizálok a szélsőjobboldali eszmékkel, sőt a Hungarizmust sem utasítom el csípőből. ÉS AKKOR MI VAN? Talán van valami olyan szabály, hogy az ember olyan ideológiát nem játszhat ki, amiben ő személyesen hisz? Mert akkor Tremb készülhetsz a náculásra :P
Izrael
Kép
Shalom, Shalom, HegyeShalom

Sok a náci, kevés a zsidó,
Simon Peresz a télapó!

India

Hozzászólás márc. 04 2010, 19:23 ,csüt.

Örülök, hogy más sem akarja összemosni a játékot és az OFF-ot.
Derm: a nyilvános topicban én lezártam a vitát a magam részéről. PÜ-ben szívesen beszélgetek történelemről, politikáról, bármiről, szeretem a vitát, ha nem fordul veszekedésbe - de ne itt.
Kép
Indiai Köztársaság

Hozzászólás márc. 04 2010, 19:41 ,csüt.

Dermaglen írta: Az pedig, hogy mi a történelemhamisítás úgy gondolom nem egységesen elfogadott. 1989-ig az is történelemhamisítás volt, hogy Katyn-nál az oroszok ölték volna meg a lengyel tiszteket. Sőt, ha jól tudom ezen vélemény hangoztatásáért börtönbüntetés is járt a Keleti-blokkban. Persze ezzel semmire sem szeretettem volna burkoltan utalni.

Oké, mondtam, hogy az nem az volt? Attól még ugyanaz az álláspontom.

Dermaglen írta:Cseri ez a véleményed pedig egyszerűen a ....szság kategóriába tartozik. Úgy gondolom egy magyar szélsőjobbos kormány kijátszása és Kanada diktatúrává alakítása nem ugyanaz a szint. Az előbbi akár IRL be is következhet, míg utóbbi kétlem, hogy megtörténne. Szóval úgy hülyeség az egész érvelésed ahogy van.

Ugyanúgy megtörténhet. Most én kérdem, milyen jogon zárod ki, ha Magyarországon is bekövetkezhet, amit írtál? Szerintem az előbbi sem következhet be. Legalábbis a szélső, nem a jobbos.
Avatár

Site Admin

Hozzászólás márc. 05 2010, 08:55 ,pén.

No srácok most már elég a témából (indulatokkal fűtve meg pláne), lassan rétestészta hosszúságú lesz.

Persze ha kulturáltan folytatjátok a témát, akkor mehet....de nem kellenek indulatok. ;)
"Ne abban bízzzunk hogy az ellenség nem fog jönni, hanem abban hogy mi készen állunk a fogadására; sem annak az eshetőségében hogy nem fog támadni, hanem inkább abban a tényben, hogy pozíciónkat bevehetetlenné tettük...." /Szun Cu - A háború művészete/

Kép

Hozzászólás márc. 07 2010, 20:53 ,vas.

Nos, minden játékos figyeljen!

Sztem eddigi játékom tűrhető volt, de ti a szavazásnál elrontottátok az esélyemet New Zélandra.
Nincs változás megint oda akarok menni :D

Csak mondjátok el ti ezt miért toreláljátok v. miért nem.
"A háború én vagyok!!"

Hozzászólás márc. 07 2010, 20:55 ,vas.

Szerintem mehet
Pakisztáni Iszlám Köztársaság
Kép

Brazília

Hozzászólás márc. 07 2010, 21:10 ,vas.

Az országváltásról született egy új szabály. A figyelmetlen játékosok most bepótolhatják a lemaradásukat! :)

A játék minőségének növelése érdekében, mostantól nem engedélyezett az országok változtatása, csak egy kivétellel.

Ilyet kizárólag csak külön avatari engedéllyel, vagy avatari felkérésre lehet tenni.
Ezt a döntésünket azért hoztuk, hogy rákényszerítsünk benneteket arra, hogy a már kikért országgal tervezzetek, azzal játszatok és benne "éljetek".

Ezzel nem csak magatoknak tesztek jót, hanem a többi játékosnak is, akik így tudnak hosszabb távra tervezni és ezáltal a játék is élvezetesebb lesz mindenkinek.

Azonban ez a döntés azzal is jár, hogy nagyon szigorúan kell hogy vegyük a szabály kikerülésére tett próbálkozásokat. Ha azt látjuk, hogy valaki megpróbálja kijátszani ezt a szabályt például azzal, hogy beregisztrál más néven és ezt a felhasználóját pedig "dobja", azt azonnal kitiltjuk az oldalról. Megjegyzem ha az eddigi karakterével folytatja a játékot, úgy az meg multizásnak minősül és azért lesz kitiltva.

Csak külön engedéllyel lehet egy számítógépről több nevű játékos az oldalon! Ha ilyet ennek ellenére mégis találunk, akkor akár külön magyarázat nélkül minden felhasználóját letiltjuk az oldalról.
Kép

Törökország

Hozzászólás márc. 07 2010, 21:14 ,vas.

Nekem semmi kivetnivalóm nincs ellene!
A véleményem hogyha valaki valamilyen oknál fogva nem akar továbbjátszani annak egyszer lehet váltania!
Annak sincs értelem hogy azért itt hagyjon minket vagy egyre kevesebbet legyen online semmivel sem lennénk beljebb ilyen szankciókkal persze azért rendszert ne csináljon belőle senki!
Kép
Ottoman Empire "arma"

Brazília

Hozzászólás márc. 07 2010, 21:19 ,vas.

Balupo: matiasznak Líbia már a 3. országa... legalábbis én ennyiről tudok. :) Új Zéland már a 4. ország lenne pár hónapon belül. Ez azért több, mint egyszeri hóbort. :P
Kép

Egyesült Arab Emírségek

Hozzászólás márc. 08 2010, 08:41 ,hétf.

BooT írta:Balupo: matiasznak Líbia már a 3. országa... legalábbis én ennyiről tudok. :) Új Zéland már a 4. ország lenne pár hónapon belül. Ez azért több, mint egyszeri hóbort. :P

Az szép, 3 ország rövid idő alatt. Ez hogy történt? Matiasznak a kormánya megbukott, vagy mi történt?

Egyébként mennyi idő mire megkapom az országomat?
Egyesült Arab Emirátusok

Törökország

Hozzászólás márc. 08 2010, 09:28 ,hétf.

Dávid írta:
BooT írta:Balupo: matiasznak Líbia már a 3. országa... legalábbis én ennyiről tudok. :) Új Zéland már a 4. ország lenne pár hónapon belül. Ez azért több, mint egyszeri hóbort. :P

Az szép, 3 ország rövid idő alatt. Ez hogy történt? Matiasznak a kormánya megbukott, vagy mi történt?

Egyébként mennyi idő mire megkapom az országomat?

Én 1 héten belül megkaptam de ez függ attól is hogy az Avik mennyire elfoglaltak ,milyenre sikerült a Terved mert ha nem elégséges akkor pontosítani kell stb
de szerintem hétvégén már játszhatsz!

Ami pedig matiaszt illeti nem tudtam hogy ő ilyen "ugrálós"ebben az esetben szerintem se válthasson országot!
Líbiában szerintem van még kihívás!Úgyhogy fel a fejjel mati!!
Kép
Ottoman Empire "arma"

Hozzászólás márc. 08 2010, 16:20 ,hétf.

Hivatalosan Matthias :D

Na de igazatok van... ugrálós vagyok :D
Nem is akrtanm most eköltözni csak kérdésekre keresek válaszokat

Na de mind1 dávid ha jól olvastam te kérdezted:
Argentína: fellázadt a nép...
Egyiptom: Bekrepált a gépem (jah, ez nem z én hibám kivételesen )

De még valami... ha ti lennétek az avik mikor engednétek át új zélandra? ? :D
"A háború én vagyok!!"

Izrael

Hozzászólás márc. 08 2010, 16:21 ,hétf.

Soha.
Izrael
Kép
Shalom, Shalom, HegyeShalom

Sok a náci, kevés a zsidó,
Simon Peresz a télapó!

Hozzászólás márc. 08 2010, 16:24 ,hétf.

Szerintem töltsön még le pár kört líbiában aztán átmehet Új-Zélandra... Ott ausztráliától ugysem lehet sok mozgás tere. Ám viszont ha átmegy akkor ott kellene, hogy maradjon pályafutása végéig.
Pakisztáni Iszlám Köztársaság
Kép

Franciaország - ENSZ BT tag

Hozzászólás márc. 08 2010, 16:42 ,hétf.

Szerintem Mathias jó helyen van Líbiában, én - főleg az új választási szabály után - nem tudom elképzelni demokráciában.
Mathias gondold át, neked is jobb diktátorként... és akkor még jobban bele is illenek a játékképbe a kicsapongásaid :P
*** République française ***

Kép

Spanyolország

Hozzászólás márc. 08 2010, 16:48 ,hétf.

Matthias, szvsz egy demokratikus választáson körülbelül 10 százalékon végeznél... Hiányolom benned a lojalitást Líbiához, és még mindig lenne mit fejlődnie a retorikádnak ENSZ-ben és egyéb fórumokon. Maradj Líbiában, és ha a játékstílusod megjavul(szvsz ez korfüggő is, lehet, hogy még túl fiatal vagy), akkor mehetnél, ahova akarsz.
Kép
Reino de España

Plus Ultra!
Tovább felfelé!
Más allá!

Hollandia

Hozzászólás márc. 08 2010, 20:48 ,hétf.

Hi!
Ezt a témát már szerintem C zárta!
NEDERLAND

Japán

Hozzászólás márc. 08 2010, 20:53 ,hétf.

Theranes: "Túl fiatal vagy" Én két évvel fiatalabb vagyok...
Kép

[Augusztus 9. után] - részlet

Amerika, megállj, visszakapod, csak
jöjjön el leggyengébb pillanatod
Ezrek életét elpusztítva avagy megnyomorítva
Hódít országról országra a már nem régi Amerika.

Hozzászólás márc. 14 2010, 13:54 ,vas.

Ez sértésnek szántad? ::a
"A háború én vagyok!!"
ElőzőKövetkező

Vissza: OFF Topik - Dühöngő